Bugun...



MARİMDER-Öztürk'ten Afrika'ya ihracat atağı

MARİMDER-Marmara Uluslararası Müteahhit İş İnsanları ve Sanayicileri Derneği Genel Başkanı Ramazan Öztürk yönetiminden Şeyda Fadhal (İç ve Dış Ticaret) ,Türkan Atmaca (Sosyal /kültürel tanıtım ve bilim teknoloji) Sürdürülebilir Kalkınma Programı Afrika Direktörü Sudanlı İş İnanı Abdülbasit Abdala ve tercümanı Dr. Salim Hassan ile Afrika'ya ihracatın geliştirilmesi için işbirliği yapılmasını görüştü.

facebook-paylas
Tarih: 15-06-2023 14:44

MARİMDER-Öztürk'ten Afrika'ya ihracat atağı

MARİMDER-Marmara Uluslararası Müteahhit İş İnsanları ve Sanayicileri Derneği Genel Başkanı Ramazan Öztürk yönetiminden Şeyda Fadhal (İç ve Dış Ticaret) ,Türkan Atmaca (Sosyal /kültürel tanıtım  ve bilim teknoloji) Sürdürülebilir Kalkınma Programı Afrika Direktörü Sudanlı İş İnanı Abdülbasit Abdala ve tercümanı Dr. Salim Hassan ile Afrika'ya ihracatın geliştirilmesi için işbirliği yapılmasını görüştü. 

MARİMDER-Marmara Uluslararası Müteahhit İş İnsanları ve Sanayicileri Derneği Genel Başkanı Ramazan Öztürk, Sudanlı İş İnanı Abdülbasit Abdala ile görüşmelerindevam edeceğini belirterek karşılıklı işbirliğiye Türk İşadamlarına Afrika'ya ihracat yapılmasını geliştirmek için çalışacaklarını vurguladı.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İŞ DÜNYASI Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HAVA DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI