Bugun...



Masterchef Tahsin'in FANBURGER Açılışına Mehmet,Danilo Şeflerde katıldı

MasterChef Yarışmacısı Köseköylü Tahsin Küçük ortağı olduğu 'Fanburger' isimli fastfood işletmesinin yeni şubesini İzmit Karabaş Mahallesi Köseoğlu Sokak No:4'te törenle açıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 19-06-2023 10:05:38 Tarih: 19-06-2023 09:48

Masterchef Tahsin'in FANBURGER Açılışına Mehmet,Danilo Şeflerde katıldı

MasterChef Yarışmacısı Köseköylü Tahsin Küçük ortağı olduğu 'Fanburger' isimli fastfood işletmesinin yeni şubesini İzmit Karabaş Mahallesi Köseoğlu Sokak No:4'te törenle açıldı. Bando ekibinin canlı performansı ile başlayan açılış törenine Tahsin Küçük'ü aynı yıl yarıştığı Milhan Erdem, Metin Yavuz, Sergen Özen, Dilara Başaran, Eren Kaşıkçı, Eray Aksungur, Ayaz Geçer, Tanya Kilikayalı,MasterChef Türkiye'nin yapımcısı Bilgin Arslan, jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna ile Amcası Köseköyle Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı İbrahim Küçük,Aile yakınları ve katıldı. Açılışta Masterchef jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna ile yarışmacılar Milhan Erdem, Metin Yavuz, Sergen Özen, Dilara Başaran, Eren Kaşıkçı, Eray Aksungur, Ayaz Geçer, Tanya Kilikayalı ile bolbolhatıra fotoğrafı çektirildi.

 

Açılış töreninde kurdeleyi kesen Şef Mehmet Yalçınkaya, konuşmasında, "Anneler, babalar aramızda. Yetiştirdiğimiz çocuklarımız çok güzel işler yapıyor. Fanburger’in açılan ilk şubesinden çok iyi övgüler aldık ve bugün yeni bir şubesini açıyoruz. Heyecanlıyız, Tahsin'i yetiştiren teyzelere çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir çocuk yetiştirmişler. Yeni şube hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Danilo Zanna yaptığı konuşmada Tahsin Küçük'e yeni işletme şubesinde başarılar diledi ve yaptığı konuşmada kullandığı ifadelerle katılımcıları güldürmeyi başardı. Tahsin Küçük ise konuşmasında Babalar Günü’nü unutmazken bugüne kadar üzerinde emeği olan herkese teşekkür etti ve Koacelilileri işletmesine davet ederek lezzetini tatmalarını istedi.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HAVA DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI