Bugun...



Orhan Okulu Seka Park Yağlı Güreşlerinde Altın Kemerli Başpehlivan

Karamürselli Kadir Birlik’in adının verildiği 15. Seka Park Yağlı Güreşlerinde Şampiyon Antalya’dan Orhan Okulu oldu.

facebook-paylas
Tarih: 11-06-2023 22:12

Orhan Okulu Seka Park Yağlı Güreşlerinde Altın Kemerli Başpehlivan

Yusuf Can Zeybek’i puanlamanın ardından bastıran Okulu, 180 bin lira değerindeki kemeri boynuna astı, 14 puanı da cebine koydu. Başpehlivana kemeri Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kadir Birlik ve bir diğer efsanelerden, iki altın kemer sahibi Ahmet Taşçı birlikte taktı.

Çekilen kuraların ardından temsilcimiz Hüseyin Gümüşalan ile Yusuf Can Zeybek, Ali Gürbüz ile de Orhan Okulu yarı finalde eşleşti. Çeyrek finalde İsmail Balaban’ı kazkanadı oyunuyla deviren Hüseyin Gümüşalan şanssız bir şekilde Yusuf Can Zeybek’e kaybederken, Orhan Okulu da Ali Gürbüz’ü gerdanlama ile eledi. İzmit Atletizm Pisti çim sahasında gerçekleşen finalde normal sürede yeniş olmadı. 

23 PUANLA LİDERLİĞE YÜKSELDİ

Protokolün ve halkın çok yoğun ilgi gösterdiği finalin puanlama bölümünde rakibinin boynunu kilitleyen ve kasnak hamlesine izin vermeyen Orhan Okulu, Yusuf Can Zeybek’in arkasına kontrollü bir şekilde kıvrıldı ve Zeybek’i bastırarak şampiyon oldu. 2024 Kırkpınar’a puan veren Manavgat Güreşleri’nde üçüncü olan Antalyalı Orhan Okulu yine 2024 Kırkpınar’a puan veren Seka Park’ta kürsünün zirvesinde yer aldı ve puanını 23’e çıkararak liderliğe yükseldi. İkinci sırada ise 22 puanlı Ali Gürbüz yer aldı. 







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HAVA DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI