Bugun...



TÜMSİAD Kocaeli, İŞKUR ve Büyükşehir'den İş Gücü Piyasası Semineri

TÜMSİAD Kocaeli Şubesi’nin düzenlediği KBB İstihdam Ofisi Başkanı Öztekin Kaşukçi ve İŞKUR Kocaeli İl Müdürlüğü Aktif İşgücü Hizmetleri Bölüm Müdürü Ayhan Pehlivansoy’un katılımıyla İş Gücü Piyasasındaki Güncel Gelişmeler, İstihdam Olanakları ve Teşvikleri Ele Alındı

facebook-paylas
Güncelleme: 02-06-2023 15:11:30 Tarih: 02-06-2023 15:06

TÜMSİAD Kocaeli, İŞKUR ve Büyükşehir'den İş Gücü Piyasası Semineri

TÜMSİAD Kocaeli Şube Başkanı Yunus Pehlevan, “Türkiye Yüzyıl’ında ülkemizin istihdam noktasındaki hedeflerine ulaşmasında çalışmalarımızı özenle sürdürüyor, istihdam ve iş gücüne destek  oluyoruz” dedi.

İki önemli kurum olan İŞKUR ve KBB İstihdam Dairesinin yetkilileri ve üyelerimizin katılımıyla iş dünyasının önemli konularından olan istihdam ve iş gücü konusunda yapılan çalışmalar, sorunlar ve çözüm önerilerini ele almak üzere bir araya gelindi. Programda üyelere hitap eden KBB İstihdam Ofisi Başkanı Öztekin Kaşukçi, “İstihdam ofisi başkanlığı olarak işverenlerden gelen iş gücü taleplerini alarak sistemimize kayıtlı olan kişileri işverenlerle buluşturmada köprü vazifesini yürütmekteyiz. Sistemimize kayıtlı 22000 kişi bulunmaktadır.  Tüm sektörlerde iş gücünü desteklemekteyiz. Bu yönde çalışmalarımıza devam etmekteyiz” dedi. İŞKUR Kocaeli İl Müdürlüğü Aktif İşgücü Hizmetleri Bölüm Müdürü Ayhan Pehlivansoy tarafından gerçekleştirilen sunumda, 6111 Sayılı Sigorta Teşviki, Yarım Çalışma Ödeneği, Ücret Garanti Fonu, Kısa Çalışma Ödeneği, Engelli İstihdam Teşviki, İlave İstihdam Sigorta Teşviki, İşbaşı Eğitim Programı, İşe İlk Adım Projesi, Mesleki Eğitim Kursları katılımcılara anlatılmış oldu. Daha Sonradan gerçekleştirilen soru-cevap bölümüyle sunum tamamlandı. Şube Başkanı Yunus Pehlevan, Sunumlarından ve programa katkılarından dolayı katılımcılara teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu. Programa katılan üyelere de teşekkür eden Pehlevan, Üyelerimize yönelik bu şekilde fayda sağlayacak programları yapmaya devam edeceklerini belirtti.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER STK Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HAVA DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI