Bugun...



Türk Basketboluna yeni Yıldızlar Zirve Basketbol Kulübünden yetişecek

Zirve Basketbol Kulubü U10-11-12 Yaş Gruplarında şampiyon olan sporcuları spor basınıyla biraraya geldi

facebook-paylas
Güncelleme: 23-06-2023 10:36:53 Tarih: 22-06-2023 22:34

Türk Basketboluna yeni Yıldızlar Zirve Basketbol Kulübünden yetişecek

Zirve Basketbol Kulübü Başkanı Mahir Dokuzlar, Altyapıda 6 kategoride şampiyon olduklarını belirterek ‘Kocaeli'yi kadın Basketbolda  en iyi yerlerde temsil edeceğimize inanıyorum, Seneye Bölgesel ligte kendi sporcularımızla mücadele edeceğiz' dedi. 

Zirve Basketbol takımlarını çalıştıran Bora Çınar '' Alt yapılar uzun süreçte meyvesini veren bir şey. Bunu şu andaki kurumlar pek istemiyorlar veya projelerinde böyle bir çalışma yok. Alt yapı olmayınca da basketbol kültürü oluşmuyor. Çok meşakatli, sadece idealist insanların çıkacağı bir şey, bence sebep bu. Birde ''İdealist antrenör eksikliği var, bu insanların ekmek kapısı, kimseyi suçlayamayız ama biz daha farklı bakıyoruz'' dedi. 

Kazım Karabekir Okulu Beden Eğitim Öğretmeni ve Zirve Basketbol Takımı Altyapı Sorumlusu Halim Bayram Kocaeli'de, kız çocuklarını basketbola kazandırmak amacıyla kurulan Zirve Basketbol Kulübü'nün U10, U11, U12, U14'te Kocaeli şampiyonu olduğunu hatırlatarak U14, U16'da Marmara Bölge şampiyonu olduğunu dile getirdi. Bayram ''Herhangi bir transfer yapmadan, belli bir seviyeye getirdiğimiz sporcular ile bu lige katılmayı düşünüyoruz, daha çok öğrencilerin kendi ayakları üstünde durmasını sağlamaya çalışıyoruz.''  Kulüp adına ücret almadıklarını belirten Bayram ulaşım için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin büyük bir desteği olduğunu da söyledi. 







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HAVA DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI