Bugun...



Turkuaz Cup 2023 Futbol Turnuvasına Kocatekinden görkemli kura çekimi

18.TURKUAZ CUP kuraları Dedeman Kartepe Otel’de çekildi. Kura çekiminde Süper Lig hakemi Volkan Bayarslan onur konuğuydu. Bu yıl 18 firmanın mücadele edeceği turnuva 4 Temmuz Salı günü start alacak, maçlar Avni Kalkavan Stadı’nda oynanacak.

facebook-paylas
Tarih: 24-06-2023 14:38

Turkuaz Cup 2023 Futbol Turnuvasına Kocatekinden görkemli kura çekimi

Kocaeli'nin ve Türkiye'nin  en uzun soluklu, prestijli futbol turnuvalarından biri olan Turkuaz Cup 2023’de kura çekimi uluslararası turnuvalardaki gibi muhteşem ambiyans ve görsel şölenle Oktay Kocatekin'in başarılı  yönetimiyle yapıldı. Dedeman Kartepe Otel’deki kura çekimine Süper Lig hakemi Volkan Bayarslan onur konuğu olarak katıldı. Merkez Hakem Kurulu eski Başkanı Mustafa Çulcu, TÜFAD Kocaeli Şube Başkanı Remzi Demirer, KOSDER Başkanı Ceyhun Yalçın, Büyükşehir Belediyesi Kent Politikaları ve Araştırmaları Şube Müdürü Ayhan Varol, Kontrat İnşaat’ın sahibi iş insanı Hicri Uluçay, Kocaeli Masterler Kulübü Başkanı İsmail Işıksoy, Altın Kiraz Turnuvası Tertip Komitesi Başkanı Metin Özkan Karşıyaka Koleji Kadın Futbol Kulübü Başkanı Şaban Gül, teknik sorumlu Osman Karakaya, Yenimahallespor Başkanı Başkanı Doğan Bucak ile Başaranpor yöneticisi Ersin Karaş katıldı.

Bu yıl 18 takımın yer aldığı turnuvada 6’şarlı 3 grup oluşturuldu. Geçen yılın ilk 4 derecesini alıp bu yıl katılmayan Magna Suadiye dışındaki takımlar seri başı oldu. Tek devreli lig esasına göre oynanacak maçların ardından gruplarında ilk 5’e giren toplam 15 takım adını ikinci tura yazdıracak. Ayrıca altıncı olan takımlar içinde en iyi puan veya averaja sahip takım da turu geçecek. Böylece ikinci turda 16 takım eleme sistemine göre karşı karşıya gelecek. Resmi hakemlerin görev alacağı 4 Temmuz Salı günü başlayacak turnuva bu yıl ilk kez Avni Kalkavan Stadı’nda oynanacak.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HAVA DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI