Bugun...



Ulaşımda Çelebi'nin yerine Ali Bilgi Daire Başkanı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın tensipleriyle Büyükşehir’in Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na Ali Bilgi atandı.

facebook-paylas
Güncelleme: 23-07-2023 21:09:58 Tarih: 07-07-2023 14:50

Ulaşımda Çelebi'nin yerine Ali Bilgi Daire Başkanı

Ahmet Çelebi'nin görevden affını istemesiyle boşalan Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na Ali Bilgi atandı. Ali Bilgi  Büyükşehir’de geçmiş dönemlerde Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı olarak da görev yapmıştı. Büyükşehir Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu tarafından ataması tebliğ edilen Bilgi, görevine başladı.

 

ALİ BİLGİ KİMDİR?

1978 yılında İzmit'te doğan Bilgi, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini İzmit’te tamamladı. 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 2002-2004 yılları arasında özel sektörde mühendislik, danışmanlık, proje ve peyzaj işleri hizmetinde bulundu. 2004 yılında, Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nde mühendis olarak çalıştı. 2010 yılında Etüt Proje, İhale, Hakediş, Strateji birimlerinden sorumlu şube müdür yardımcısı, 2011’de Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğüne atandı. 2015’te Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesine kurucu Daire Başkanı olarak atandı. 2016–2020 yılları arasında Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı olarak görev yaptı.

2020 Eylülde Yerel Yönetimlerin Gençlik Çalışmalarını izleyen düzenleyen ve yaygınlaştıran proje ekibinde koordinatör olarak görevlendirildi. Halen Anadolu Üniversitesi Sosyoloji bölümü 2. sınıfında öğrenim görmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

 







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BELEDİYE Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HAVA DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI