Bugun...


Süleyman DURAK

facebook-paylas
Recep Başkan İnandı İnandırdı BAŞARDI
Tarih: 04-04-2024 15:30:00 Güncelleme: 04-04-2024 15:30:00


Recep Durul Kocaelispor Başkanı olduktan sonra ilk büyük sınavını başarıyla verdi. Göreve geldikten sonra yaptığı hamlelerle takımı ayağa kaldıran Recep Başkan önce kendisi inandı sonra teknik ve idari yönetimi inandırdı ve BAŞARDI ve KAZANDI.

Başkanlık görevi devralmasından hemen sonra adeta Brungaya yerleşen takımın herşeyiyle ilgilenen Recep Başkan önce analizle işe başladı. Takımın dibe vuran psikolojik çöküşüyle işe başladı. İş dünyasındaki tecrübelerini Kocaelispor'a yansıtan Başkan Durul önce Sorunu tesbit edip ardından da hızlıca harekete geçip Türk futbolunda önemli kuluplere psikolojik destek vererek büyük başarılara ulaşmalarını sağlayan Zihinsel Performan Uzmanı Prof.Turgay Biçer'le anlaşıp göreve başladı. Takımın psikolojisinin düzelmesi antrenmanlara yansırken, fıtbolcuların kendi iç dünyalarına aşamadıkları sorunları ve duyguları Zihinsel Performan Uzmanı Prof.Turgay Biçer paylaşıp konuşarak rahatlamaları ve konsantrasyonların artması özgüvenlerini de yükseltti. Manevi açıdan yapılan çalışmaları maddi konularda da desteklemek gerekiyordu. 6 maçtır kazanamayan dolayısıyla primde alamayan futbolculara tek seferde Kocaelispor tarihinin en büyük ödemesi yapılarak kafalarının karışması önlenerek takıma siz kazanın başarılı olun mükafatını göreceksiniz mesaji verildi.

Koocaelispor Camiasını toparlamak için hemen harakete geçildi. Yeşil Siyahlı renklere tutkun ama alınan başarısız sonuçlar Lig sıralamasında zirveden uzaklaşma, takımına küsen eski başkana kızgınlığında maça gelmeyen taraftarlara çağrı yapıldı. Kocaeli Stadyumundaki Basın toplantısıyla verilen mesaj netti: 1966 Ruhuyla Süper Lige Yürüyen Değerli Kocaelisporlular, diye başlayan önemli tesbitler içeren kalan maçlara daha fazla asılınması için taraftarın desteğinin olmazsa olmaz olduğunu vurgulayan mesaj karşılığını buldu.

Maç öncesi başta gençler olmak üzere şehirde Yeşil Siyah atkılı gençlerin araçlarla stadın yolunu tutması tribündeki çoşkunu habercisiydi. Türkiye'de futbol aleminde ve taraftar gruplanın bildiği tezahüratlarıyla maç boyunca susmayan 12 nci adam bu maçta görevini tam yaptı. Deplasman tribünündeki Göztepelilerle küfürlü atışmalar olsa da Yeşil Siyahlı taraftar saçı son 10 dakika da adeta ipten alan futbolcuları müthiş destekledi. Stada girerken hangi güvenlik önlemini nasıl geçip sokulan meşale ve ve torpiller tribünü yakar gibi zarar veren 1100 kişilik Sarı-Kırmızılı taraftarlarla tribün rekabetini kaybetmediler. Maçın hakemi bitiş düdüğünü çaldıktan sonra galibiyetin çoşkusu görülmeye değerdi.

Kocaelispor Göztepe'yi son 10 dakikada 3-2 yenmeyi başarırken Başkan Recep Durul'da ilk ve önemli sınavını başarıyla geçti. Alınan 3 puana sadece bir galibiyet olarak bakmamak lazım. Yeşil Siyahlı camianın hepbirlikte Recep Başkanın Liderliğinde ayağa kalkması ve Süper Lig yürüyüşüne yeni umutlar ve inançla devam etmesidir.





YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HAVA DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI