Bugun...


Süleyman DURAK

facebook-paylas
KOİDER Türk Dünyası İş Kadınları Buluşmasını başardı
Tarih: 30-09-2023 02:53:00 Güncelleme: 30-09-2023 02:53:00


Kocaeli’de geçtiğimiz hafta sonunda Türk Dünyası İş Kadınları Buluşması KOİDER-Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği öncülüğünde GİFED- Girişimci İş Kadınları Federasyonu işbirliğiyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle her açıdan mükemmel ve yararlı iş kadınlarının ufkunun açan bir etkinlik oldu.

Kocaeli’deki kadın dernekleri arasında iş dünyasına kadını hazırlayan üreten kadını destekleyen KOİDER-Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği dönem başkanı Nihan Çakıcı ve ekibi ‘Türk Dünyası İş Kadınları Buluşması’ projesini başarıyla gerçekleştirdi.

GİFED- Girişimci İş Kadınları Federasyonuna bağlı derneklerin Türkiye’nin çeşitli illerindeki İş Kadınlarının yöresel ürünlerinin sergiledikleri KOİDER Bazaar Etkinliğine gösterilen ilgi yapılan çalışmanın insana dokunan kadına değer vermesinin göstergesiydi. Panellerde iş dünyasından birçok ünlü ismin deneyimlerinin iş kadınlarıyla paylaşması Türk Dünyası İş Kadınları Buluşması ayrı bir perspektif kattı.

Başta Azerbaycan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan gelen İş Kadınlarına ülkemizin potansiyelini ve işbirliği imkanlarını gösteren Türk Dünyası İş Kadınları Buluşması aynı dili konuşan coğrafyalardaki kadınlar için ayrı bir gurur kaynağı oldu.

KOİDER-Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği Kurucu Başkanı Nilgün Yılmaz başlattığı İş kadınlarını geleceğe hazırlayan KOİDER Bazaar bu değerli çalışmanın mayası tuttu. KOİDER-Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği dönem başkanı Nihan Çakıcı ve  hepsi birbirinden değerli isimlerden oluşan yönetimi  Türk Dünyası İş Kadınları Buluşması ve KOİDER Bazaar Etkinliğini Kocaeli Büyükşehirin desteğiyle mükemmel organize ettiler.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a da Kocaelili iş kadınlarını dünyaya açan Kocaeli’nin değerlerini tanıtan böylesine anlamlı bir projeye destek vermesinden dolayı teşekkür etmek gerek.





YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HAVA DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI