Bugun...



Kocaeli Erzurumlular Vakfından Karamürsel'in İsmail Başkanına Ziyaret

Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet ÖNAL ve Yönetim kurulundan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ı makamında ziyaret etti

facebook-paylas
Güncelleme: 21-06-2023 13:20:04 Tarih: 20-06-2023 22:03

Kocaeli Erzurumlular Vakfından Karamürsel'in İsmail Başkanına Ziyaret

Başkan Yıldırım  bilindiği gibi yaşanan deprem felaketinin ardından Hatay’da görevlendirilmiş ve bölgede başta hijyen ve temizlik olmak üzere birçok konuda çalışma yürütmüş, kamuoyunun büyük takdirini kazanmıştı. 
Vakıf Başkanı Ahmet Önal’da ziyareti sırasında başkan yardımcısı Çetin Çomaklı,Genel Sekreteri Murat Şenel,Muhasib Erdal Durmuş,ve yönetim kurulu üyeleri Erkan Gül,Salih Fidan,;Karamürsel Erzurumlular Dernek Başkanımız İsmail Karagöz bey,ve yönetim kurulu üyeleri ile birilikte eşlik etti.

DEPREM BÖLGESİNDEKİÇALIŞMALARI ANLATTI

Gerçekleşen görüşme sırasında belediye başkanı İsmail  Yıldırım bey, Erzurumlu konuklarını son derece sıcak bir şekilde karşıladı. Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, yönetim kurulu, üyeleri ve diğer tüm destekçileri ile birlikte deprem bölgesine yönelik yapılan ve bundan sonraki dönemde yapılacak olan faaliyetler hakkında bilgi paylaşımında bulundu. 
Önal, “Güler yüzü, samimi ve hoş sohbetinden dolayı Karamürsel  Belediye Başkanımız  İsmail Yıldırım’a teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

YILDIRIM  DA TEŞEKKÜR ETTİ

Konukları ile yakından ilgilenen Karamürsel  Belediye Başkanı Yıldırım  ise “Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanımız Ahmet Önal ve yönetimi, deprem bölgesinde yaptığımız çalışmalar dolayısıyla teşekkür ziyaretinde bulundular. Afetin vurduğu şehirlerdeki vakıf çalışmalarını takip ettim. Kendilerine ben de destekleri dolayısıyla milletimiz adına şükranlarımı sunuyorum” açıklamasında bulundu.

Başkan Önal ayrıca buluşma sonrasında Yıldırım’a çiçek ve Muzaffer Taşyürek’in “Son Nefes Çanakkale” adlı kitabını, Vakfımızın Dadaş Dergisini Karamürsel belediye başkanı  Yıldırım’a sundu.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER STK Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HAVA DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI