Bugun...



Alpay Çakırcı Derincede Zafer Partisinin seçilmiş başkanı

Zafer Partisi Derince İlçe Başkanlığı’nın 1. Olağan Kongresi sonucu mevcut başkan Alpay Çakırcı seçilmiş başkan oldu. Çakırcı, “Türk milliyetçilerini, Atatürk sevdalılarını, vatan sevdalılarını partimiz altında tek yürek olmaya davet ediyoruz” dedi

facebook-paylas
Güncelleme: 29-08-2024 14:51:54 Tarih: 17-08-2024 17:30

Alpay Çakırcı Derincede Zafer Partisinin seçilmiş başkanı

Zafer Partisi Derince İlçe Başkanlığı’nın 1. Olağan Kongresi, bugün Derince’de bulunan Yelken Kafe’de gerçekleştirildi. Mayıs ayında ilçe başkanlığına atanan Alpay Çakırcı’nın tek aday olarak girdiği kongrede, divan başkanlığını partinin Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Yavuz Selim Ulubaş üstlenirken, katip üyeleri Mustafa Demir ile Onur Ağcan oldu. 94 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede başkanlığa yeniden seçilen Alpay Çakırcı, seçilmiş başkan olarak görevine devam edecek.

YOĞUN KATILIM

Zafer Partisi İl Başkanı Ender Oğuz, İl Başkanvekili Cihat Comart, İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Ayla Taner, Zafer Partisi İzmit İlçe Başkanı İbrahim Demirtaş, Körfez İlçe Başkanı Hacı Kadir, Gölcük ilçe Başkanı Kayıhan Kayı, Kartepe İlçe Başkanı Onur Ağacan, Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Demir, Çayırova İlçe Başkanı Hacı Filik, Dilovası İlçe Başkanı Sevda Çon, CHP Derince İlçe Başkanı Çağatay Taşkın Yamen ve partililer katıldı. 

ÇAKIRCI: ÖNÜMÜZE BAKIYORUZ

Kongrede partililere seslenen Zafer Partisi Derince İlçe Başkanı Alpay Çakırcı, “Bugün 17 Ağustos. Hepimizin yüreğini yaralayan bir gün. Bugün burada olma amacımız Zafer Partisi’nin bir ayağının Derince’de olduğunu göstermektir. Her daim önümüze bakıyoruz. Türk milliyetçilerini, Atatürk sevdalılarını, vatan sevdalılarını partimiz altında tek yürek olmaya davet ediyoruz. Birlik içerisinde daha güçlü adımlar atcağımızın sözünü veriyorum” dedi.

ULUBAŞ: SAYIMIZ ARTIYOR

Ardından konuşan Divan Başkanı Yavuz Selim Ulubaş, “Bugün burada bu kalablığı görmek beni çok mutlu ediyor. Yola çıktığımızda çok az bir Türk milliyetçisiydik. Her gün sayımız artıyor. Bu yola çıktığımızda bir avuç insandık. Yeni doğmuş çocuk gibiydik. İlk seçim yarışına girdiğimizde emeklemeye başladık. Artık çok kalabalığız. Yüzde 5-6 civarlarına ulaştık. Yüzde 10’ları gördüğümüzde yürüyeceğiz. Ve ardından koşacağız” ifadelerini kullandı. 


OĞUZ: BİZE YAPAMAZSINIZ DEDİLER

17 Ağustos Depremi’nde hayatını kaybeden vatandaşları anarak konuşmasına başlayan İl Başkanı Ender Oğuz, “Yerel yönetimler kentsel dönüşümde hala akıllanmış değil. Dünyanın her yerinde büyük depremler yaşanıyor. Ama biz binlerce insanımızı toprağa gömüyoruz. Ülkemizin büyük eksikliklerinden biri. Bugün 11’inci ilçe kongresini gerçekleştiriyoruz. Bize yapamazsınız dediler. Hazine yardımı almıyorsunuz, insan kaynağınız yok dediler. Ama bizim içimizde iman ve Kuvayı Milliye ruhu vardı. Bu ülkeyi Türk milliyetçileri ya yönetecek ya da yönetecek. Derince’nin limanları, sanayisi, genç nüfusu var. Çok daha iyi bir Derince olabiliriz. Adil ve eşit bir yapının içerisinde olsa burada bir kent daha kurulur. Adaleti yönetimin merkezine koyan Türk milliyetçileri yönetecektir. 4 yıl sonra yönetimi sizden alacağız. Dün Meclis’in ortasında kan döküldü. Dünyaya rezil olduk. İzmir yanıyor. Orada sadece genel başkanımız Ümit Özdağ vardı. Genel Başkanımız Ümit Özdağ’ı Cumhurbaşkanı yapacağız” ifadelerine yer verdi. 


ALPAY ÇAKIRCI’NIN YÖNETİMİ:
    
ASİL YÖNETİM KURULU 
    
İPEK SENA TEZCAN
ERCAN GÜLSAR
MEHMET EMİN GÖKTAŞ
MUSTAFA SANİ ÖĞÜT
İRFAN CANAVAR
VİLDAN ÇAKIRCI
METİN KARAKUŞ
MUSTAFA YAZICI
ERCAN SARI

İL KONGRE ASİL DELEGE LİSTESİ

Alpay Çakırcı
İpek Sena Tezcan
Ercan Gülsar
Mehmet Emin Göktaş
Mustafa Sani Öğüt
İrfan Canavar
Vildan Çakırcı
Metin Karakuş
Mustafa Yazıcı
Gamze Meydan
Furkan Alkan
Yusuf Özden 
Beste Dalkılıç Kaçar
Dilaver Kadem Çitoğlu
Kadir Pişket
İsmail Şanlı
Berat Baran Çeşme
Ömer Taha Kuş
Doğukan Ahmet Hoşgör
Ali Ebubekir Yanar
Nihal Gider
Yusuf Kır
Doğu Öndeş
Mehmet Sergen Örnek
Tunahan Alp Avcı
Yunus Elmas
Gökhan Yüksel
Ali Osman Ovalı
Melik Can Ovalı
Nevin Beyza Tatlı
Alperen Aydın
Anıl Samet Bekar
Hilal Buse Soylu
Özkan Demirışık
Ceyhun Yılmaz
Hilal Aygül
Ertan Balkan 
Cansu Kurt
Yusuf Özden 
Cihat Fehmi Keleş
Yusuf Ömer Arslanbaba
Ergun Kahraman
Zümre Hayrioğlu







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HAVA DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI