Bugun...



Kocaeli Stadyumuna Yıldız Entegre ismi verildi

Yıldız Entegre, Kocaeli Stadyumu’na ismini verdi. Sponsorluk desteği ayrıca tribün ve forma göğüs reklamını da kapsıyor

facebook-paylas
Güncelleme: 15-08-2023 11:47:50 Tarih: 08-08-2023 14:09

Kocaeli Stadyumuna Yıldız Entegre ismi verildi

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun “Uzun yıllar sonra marka Kocaelispor’a katkı sağlayan Yıldızlar Holding ve Hakkı beye teşekkür ediyorum. Kocaelispor tarihinde bugün bir ilk yaşanıyor.  Şehrimiz ve camiamız adına çok mutluyuz. Şehrimizin önemli markası olan Yıldızlar Yatırım Holding adına da çok mutluyuz. Bugün Kocaelispor'umuzun geleceği adına çok anlam ifade ediyor. Geçen yılki şampiyonluğumuzda ekonomik olarak en büyük katkı olduğu gibi 2023-2024 sezonunda aynı heyecan ve daha büyük destekle stadımızın her tarafında yerini alan Yıldızlar  Holding aynı zamanda tesislerimizde ve forma göğüs sponsorluğunda yer aldı. Bu bir kıvılcımdı. Bunu da Yıldızlar Holding başlattı. Bir sonraki sezon için 4 firma göğüs reklamı için teklifte bulundu. 3 yıl önce bir tane reklamımız yoktu. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla LED reklam çalışmaları yaptık ve bugünlere geldik. İrili ufaklı sponsorluklar gelmeye başladı. Ertuğrul hocamızı takımın başına getirdik. Takım % 70 tamamlandı. İki markanın bir araya gelmesine vesile olan Hakkı beye teşekkür ediyorum” dedi. 

Yıldızlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız, ”Şehirlerin isimleri ülkelerin önüne geçmiş takımlar var. Barcelona, Milan ve Real Madrid.  Kocaelispor'un geleceğinde Türkiye ile beraber anılmaması için ben hiçbir sebep görmüyorum. Engin başkan değerli hocamızın takımın başına getirerek bu yelkeni açtı. Bizde bu yelkene rüzgar üflemeye çalışıyoruz.  2 sene evvel Büyükşehir Belediye başkanımız Tahir bey beni şöyle ikna etti. Dedi ki, "Türkiye'nin önde gelen şehirlerinden bir tanesi Kocaeli. Ama böyle bir şehrin kulübünün ligin en üstünde olması lazım, bunun için bana destek verir misin dedi”  Geçmişi başarılarla dolu olan Kocaelispor’un tekrar yukarılara çıkması için elimizi taşın altına koymaya karar verdik. Yıldızlar Yatırım Holding’in merkezi Kocaeli. Kazandığımız şehre maddi–manevi destek vermenin vakti geldiğine inandık. Kocaelispor hak ettiği yere yavaş yavaş geliyor. Bizim Süper Lig'i zorlamamız lazım. Başkanımıza ve Ertuğrul beye önemli görevler düşüyor. Bizde desteklerimizi sürdüreceğiz. Bu imzayı atmaktan mutluyum, biz her zaman yanınızdayız, yolunuz açık olsun” dedi.  

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam  ”Böyle büyük bir camianın parçası olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Bu kararı verirken bir süreç yaşadım. Türk futbolunda yeniden bir başarı hikayesi yaşamak için geldim. Başkan ve yönetimin samimiyeti, şehrini ve Kocaelispor’u çok seven, her zaman bizim yanımızda olan Tahir beyin varlığı çok önemli. Bize verdikleri bu güçle çok umudumuz oldu. Yıldızlar Holding’in desteği ile 13 yıllık hayalimiz olan Süper Lig’ hep beraber çıkacağız inşallah. Eski başarılı olduğumuz günlere ulaşacağız. Taraftarlarımız keyifle ve gururla seyredecek. Biz canla başla mücadelemizi vereceğiz. Kulüp içerisinde güzel bir birliktelik oluşturduk. Onların bize verdiklerinin karşılığını inşallah bizde sahada ortaya koyacağımızı başarılarla kendilerini mahcup etmeyeceğiz. Yıldızlar Holding’in açtığı bu kapı kartopu gibi büyüyecek. Uyuyan birçok firma Kocaelispor’a destek olacaktır. Bu birliktelikle birlikte büyük başarıların habercisi olacağına inanıyorum “ şeklinde konuştu. 







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HAVA DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI