Bugun...



Kocaelispor'da Antrenör seçimine Tahir Başkan karışmıyor açıklaması

Kocaelispor'dan yapılan açıklamada 'Transferlerin tamamı Yönetim Kurulu tarafından yapılmış ve yapılmaya devam edilecektir.' dendi.

facebook-paylas
Tarih: 06-06-2023 22:20

Kocaelispor'da Antrenör seçimine Tahir Başkan karışmıyor açıklaması

Kocaelispor'dan yapılan açıklama şöyle: Son günlerde yerel basına yansıyan, '’Kocaelispor Hikmet Karaman ile anlaştı. Hikmet Karaman da bunun için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Doç. Dr. Tahir Büyükakın'dan garanti istedi'’ haberleri gerçeği yansıtmamakta olup,  kulübümüz herhangi bir teknik direktör ile anlaşmamıştır. 

Kulübümüzün bugünlere gelmesinde çok büyük emeği olan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın ne geçmişte ne de şimdi herhangi bir teknik direktör veya futbolcu transferlerine karışması veya görüş bildirmesi söz konusu olmamıştır. Transferlerin tamamı Yönetim Kurulu tarafından yapılmış ve yapılmaya devam edilecektir.

Yönetim Kurulumuz, Olağan Seçimli Mali Genel Kurul sonrası çalışmalarına vakit kaybetmeden başlamış olup, teknik direktör adayları ile görüşmektedir. Yeni sezonda görev alacak teknik direktör en kısa sürede belirlenecek ve yeni sezon planlamasına devam edilecektir. 

Sağduyulu taraftarımız ve halkımızından, kulübümüz tarafından yapılmayan asılsız haberlere itibar etmemelerini rica eder, yeni sezonun camiamıza hayırlı olmasını dileriz.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HAVA DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI