Bugun...


Süleyman DURAK

facebook-paylas
Ertuğrul Hoca İnançlı; Yeni Gelmedim Geri geldim
Tarih: 12-05-2024 23:29:00 Güncelleme: 12-05-2024 23:29:00


Kocaelispor camiasını derinden yaralayan Sakarya hezimeti ve Play-Off finalistliğini kaçırmanın şokunu yaşarken Recep Başkanın yönetimi toplayıp Mustafa Gürselle yolları ayırması Yeşil Siyahlı camiayı umutlandıran önemli bir hamle oldu.

Bölgesel rekabet nedeniyle Sakaryaspor’a iyi bir oyun performansı gösteremeden yenilmenin teknik yönetime mutlaka bir yansıması olmalıydı. Gerçi birçok kişi gibi Bodrum maçındaki mağlubiyette bence de teknik yönetimin zafiyeti büyüktü. Emir’i defans yerine orta sahada oynatma ısrarı biz pahalıya mal oldu. Tabii Bodrum ve Sakarya maçları geride kaldı sabaha kadar konuşsak analiz yapıp yorumlasak boş.

Şimdi yeni bir anlayış ve umutla önümüzdeki maçlara bakma günü. Takımın bu krizden çıkması için değişimin gerekli olduğunu vurgulayan Kocaelispor’a sezon başından bu yana önemli maddi destek sağlayan kaynak yaratan Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’ın etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum. Recep Başkanın Ertuğrul Sağlam hamlesinin takıma olumlu yansımaları olacağı muhakkak. Bizi umutlandıran bu takımı sezon başında lige hazırlayan ve tanıyan futbolcuların özelliklerini bilen Ertuğrul Hocanın kısa sürede büyük bir değişiklik yapmasını beklemek zor. Ertuğrul Hocanın da elinde sihirli değnek yok ama takımın mücadele gücünden uzak ruhsuz bir oyunu değiştirmesi mümkün.

Bu kanıya nerden vardın derseniz, Brunga tesislerinde Ertuğrul Hocaya hayırlı olsun ziyaretine gittiğimizde kısa sohbetimizde gözlerindeki ışıltı ve konuşmalarındaki olumlu ve inançlı havayı görünce karar verdim. Geçmiş yönetimin aldığı hala tartışılan bir kararla takımdan ayrılan Ertuğrul Hocanın Hoş geldin ziyaretimizde söyledi ‘ Bu arada güzel günler geçirdim, fitness salonun yapımı Teknik Direktör Odasının dizaynı yerdeki halıdan mobilyalara kadar her şeyde emeğim vardı. Beni arayacaklarını biliyordum. Atık geriye değil ileri bakma zamanı önce önümüzdeki kısa birkaç günde Çorum maçına takımı hem fiziksel hemde mental olarak hazırlamalıyız. Çorum maçının alırsak ben finale gidebileceğimizi düşünüyorum. Öncesinde olduğu gibi Kocaelispor camiasından destek bekliyorum’ demesiyle geleceğe dair umutlarımız artti.

Zorlu dönemde adeta Brunga tesislerinde yatıp kalkan takımın başarıya ulaşması için maddi manevi önemli fedakarlıklar yapan Kocaelispor Başkanı Recep Durul’un Ertuğrul Sağlam hamlesiyle Play-Off’ta önemli bir eşiği geçeceğimize inanıyoruz.





YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HAVA DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI