Bugun...



Ziya Ulaş Büyükşehirden Emekli olarak ayrıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Daire Başkanlığından emekli olarak ayrılan Ziya Ulaş veda mesajı yayınladı. Ziya Ulaşın Yerel ve Ulusal Basında Serbet Spor Foto Muhabirliği yapacağı öğrenildi

facebook-paylas
Güncelleme: 16-07-2024 12:10:33 Tarih: 16-07-2024 11:58

Ziya Ulaş Büyükşehirden Emekli olarak ayrıldı

Kocaeli Basınında Spor Fotoğrafçılığının önde gelen isimlerinden olan Ziya Ulaş'ın emeklilik veda mesajı şöyle: Her Veda, Yeni Bir Başlangıcın Habercisi...

1986 yılında henüz 15 yaşında adım attığım SEKA Mehmed Ali Kağıtçı Meslek Okulu ile başlayan çalışma hayatım, 1989-2005 yılları arasında SEKA İzmit İşletme Müdürlüğü ve Genel Müdürlükte devam etti. 2005-2024 yılları arasında ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ailesinin bir parçası oldum. SEKA'da geçirdiğim 19 yılın ardından, Rabbim bana 19 yıl daha Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde hizmet etmeyi nasip etti.

Şimdi ise veda vakti...
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde sadece yakın çalışma ekibinde yer alma şerefine nail olduğum için değil, babacan ve samimiyetiyle gönüllerde taht kuran önceki dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi Sayın İbrahim Karaosmanoğlu'nun Başkanlık Fotoğrafçısı olarak başladığım bu yolculuğu, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nda Editör olarak, alnımın akıyla ve kendi isteğimle sonlandırıyorum. SEKA'dan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne uzanan bu yolda, sizlerle birlikte çalışmaktan her zaman büyük bir onur duydum. Bu süre zarfında bilmeden kalbini kırdığım, incittiğim herkesten helallik dilerim. Benden yana ise herkese hakkım helal olsun.


Vedalaşamadığım tüm SEKA ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ndeki çalışma arkadaşlarım, 

Yeni başlangıçların heyecanı ile sizlere veda ederken, bu güzel anıları ve dostlukları da yanımda götürüyorum. Hepinize sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir gelecek diliyorum.

Her şey gönlünüzce olsun, hoşçakalın...







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BELEDİYE Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HAVA DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI